Skip to content

Even voorstellen

Foto Pauline Wouters en Hans Hartman
Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Pauline Wouters en Hans Hartman. Sinds het in Nederland is toegestaan hebben wij ons toegelegd op Thanatopraxie.

Inmiddels hebben wij in Nederland al meer dan 10.000 behandelingen mogen verzorgen en beschikken dus over een ruime ervaring. Ook hebben wij een aantal intervisiebijeenkomsten georganiseerd met andere thanatopracteurs om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

HQ-Thanatopraxie Logo

Ik ben Margriet.Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de uitvaartbranche.

Sinds kort ben ik met pensioen maar wil graag nog wat blijven doen in de uitvaartbranch. Ik assisteer daar waar nodig is en beheer het thanatopraxiecentrum in Vinkel.

Ik ben Sonja. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de uitvaartbranche.

Enige tijd geleden heb ik het theoretische gedeelte van de opleiding thanatopracteur bij docendo met goed resultaat afgesloten. Inmiddels heb ik mijn praktijkstage ook met een positief resultaat afgerond en ben ik gediplomeerd en N.I.T. geregistreerd Thanatopracteur/Balsemer.

Mijn werkgebied is het noorden van het land maar ik zal ook werkzaam blijven bij HQ Thanatopraxie.

Wij zijn gevestigd in Vinkel. Hier hebben wij ons kantoor, cursusruimte en behandelingsruimte.

De behandelingsruimte is geheel ingericht naar de eisen die gesteld zijn door het N.I.T. (Nederlands Instituut voor Thanatopraxie) om hier alle behandeling veilig, hygiënisch en respectvol te kunnen uitvoeren.

Naast de ruimte is er een sfeervolle ruimte ingericht waar we families kunnen ontvangen.

We hebben hier veel mogelijkheden. 

Het is ook mogelijk om de overledene (mits na een lichte balseming)bij ons te laten verblijven en is er ook mogelijkheid voor rouwbezoek. Dit alles in overleg.