Even voorstellen

Foto Pauline Wouters en Hans Hartman
Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Pauline Wouters en Hans Hartman. Sinds het in Nederland is toegestaan hebben wij ons toegelegd op Thanatopraxie.

Inmiddels hebben wij in Nederland ruim 2500 behandelingen mogen verzorgen en beschikken dus over een ruime ervaring. Ook hebben wij een aantal intervisiebijeenkomsten georganiseerd met andere thanatopracteurs om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

HQ-Thanatopraxie Logo

Foto Rick KranenburgIk ben Rick Kranenburg en ik ben 28 jaar.
Na een aantal jaren al gewerkt te hebben in de uitvaartbranche ben ik 1 dec 2017 begonnen bij HQ. Ik heb de opleiding tot thanatopracteur gevolgd en heb die in februari met goed resultaat afgesloten. Vanaf maart balsem ik zelfstandig in het team van HQ en heb al heel wat balsemingen mogen doen.

Foto Quincy FrancaIk ben Quincy Franca en ik ben 21 jaar.
Naast verschillende werkzaamheden studeer ik fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb de start van HQ thanatopraxie van dichtbij mee mogen maken en ben dan ook enorm trots dat ik het team mag versterken. Binnen HQ zal ik verantwoordelijk zijn voor het groeien van het marktaandeel en de financiële administratie.

Foto_Team_Thanatopracteurs_HQ-ThanatopraxieAls team ervaren thanatopracteurs hopen wij zoveel mogelijk mensen kennis te kunnen laten maken met de mogelijkheid tot thanatopraxie.
Alleen wanneer men bekend is met alle mogelijkheden, kan men de beste keuze maken voor deze belangrijke periode in ieder mensenleven: De opbaring en daarmee de rouwperiode na het verlies van een dierbare.