Skip to content

Even voorstellen

Foto Pauline Wouters en Hans Hartman
Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Pauline Wouters en Hans Hartman. Sinds het in Nederland is toegestaan hebben wij ons toegelegd op Thanatopraxie.

Inmiddels hebben wij in Nederland al meer dan 10.000 behandelingen mogen verzorgen en beschikken dus over een ruime ervaring. Ook hebben wij een aantal intervisiebijeenkomsten georganiseerd met andere thanatopracteurs om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

HQ-Thanatopraxie Logo

Mijn naam is Amalia Samipersad, ik ben moeder van drie kids en een bonuszoon.  Ik ben sinds 1 maart 2019 in dienst bij HQ Thanatopraxie en ben inmiddels een gediplomeerd thanatopracteur. Ik voer de lichte balsemingen zelfstandig uit. Verder doe ik nacontroles en voer ik puncties uit.  Tevens breng ik airbrushes aan. 

Mijn naam is Manon Boom en ik ben sinds december 2019 in dienst bij HQ Thanatopraxie. Momenteel assisteer ik Pauline, Hans en Amalia bij de behandelingen. Tevens assisteer ik bij de nacontroles, puncties en airbrushes, welke ik binnenkort ook zelfstandig zal uitvoeren. Verder ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in het kappersvak. 

Foto Quincy FrancaMijn naam is Quincy Franca. Momenteel studeer ik fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb de start van HQ thanatopraxie van dichtbij mogen meemaken en ben dan ook enorm trots dat ik onderdeel van het team ben. Binnen HQ ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en het groeien van het marktaandeel. 

Wij zijn gevestigd in Vinkel. Hier hebben wij ons kantoor, cursusruimte en behandelingsruimte.

De behandelingsruimte is geheel ingericht naar de eisen die gesteld zijn door het N.I.T. (Nederlands Instituut voor Thanatopraxie) om hier alle behandeling veilig, hygiënisch en respectvol te kunnen uitvoeren.

Naast de ruimte is er een sfeervolle ruimte ingericht waar we families kunnen ontvangen om daar het kleden samen te doen.

We hebben hier veel mogelijkheden en kunnen ook vervoer regelen om de overledene op te halen en weer naar het adres van opbaren te brengen. Geheel verzorgt en in de kist.

Het is ook mogelijk om de overledene (mits na een lichte balseming)bij ons te laten verblijven en is er ook mogelijkheid voor rouwbezoek. Dit alles in overleg.