Even voorstellen

Foto Pauline Wouters en Hans Hartman
Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Pauline Wouters en Hans Hartman. Sinds het in Nederland is toegestaan hebben wij ons toegelegd op Thanatopraxie.

Inmiddels hebben wij in Nederland ruim 2500 behandelingen mogen verzorgen en beschikken dus over een ruime ervaring. Ook hebben wij een aantal intervisiebijeenkomsten georganiseerd met andere thanatopracteurs om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

HQ-Thanatopraxie Logo

Amalia is mijn naam, ik ben moeder van drie kids en een bonuszoon. Ik volg de opleiding tot thanatopracteur. Vanaf 1 maart 2019 ben ik in dienst bij HQ Thanatopraxie en assisteer ik bij de behandelingen, doe ik zelfstandig de nacontroles en voer ik puncties uit. Tevens breng ik airbrushes aan. In april 2020 zal ik na het met goede resultaat afronden van de opleiding de lichte balsemingen zelfstandig uitvoeren. 

Foto Quincy FrancaMijn naam is Quincy Franca. Naast verschillende werkzaamheden studeer ik fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb de start van HQ thanatopraxie van dichtbij mee mogen maken en ben dan ook enorm trots dat ik het team mag versterken. Binnen HQ zal ik verantwoordelijk zijn voor het groeien van het marktaandeel en de financiële administratie.

Als team ervaren thanatopracteurs hopen wij zoveel mogelijk mensen kennis te kunnen laten maken met de mogelijkheid tot thanatopraxie.
Alleen wanneer men bekend is met alle mogelijkheden, kan men de beste keuze maken voor deze belangrijke periode in ieder mensenleven: De opbaring en daarmee de rouwperiode na het verlies van een dierbare.