Skip to content

Agenda

Cursus ‘meer dan de laatste verzorging’

De cursus kan weer beginnen !

U kunt zich nu inschrijven voor de volgende data’s

  • 29 okt 2021
  • 12 nov 2021
  • 2 dec 2021
  • 17 dec 2021

U vindt het inschrijf formulier op de pagina ‘cursus’.

De cursus kan ook gegeven worden bij u op locatie. Voor een prijsopgave en datum kunt u contact met ons opnemen: info@hq-thanatopraxie.nl

Intervisieavonden Thanatopraxie

Leren met en van elkaar 

Op 26 februari 2016 heeft de eerste intervisie avond thanatopraxie plaatsgevonden. Een groep van 8 thanatopracteurs kwam die avond in het midden van het land samen om met en van elkaar te leren. 

Door een professionele intervisiecoach werd de bijeenkomst op een bijzonder prettige manier geleid.
Aan de hand van zelf ingebrachte casussen bespraken de deelnemers naar eigen ervaring en inzicht hoe zij met soortgelijke situaties zouden omgaan in de praktijk. Een leerzame avond was de conclusie aan het eind van de avond. 
 
Alle deelnemers hebben aan het eind van de avond nieuwe inzichten opgedaan en of van collega’s gehoord hoe zij met bepaalde situaties omgingen.
“een waardevolle aanvulling op het vak en erg leuk om elkaar eens op deze manier te treffen”
Er zijn deze avond verschillende onderwerpen aan bod geweest zoals: lichte balseming bij foetussen, lichte balseming na obductie en een aantal andere casussen. Aangezien deze avond een succes was, gaan we weer een avond organiseren. 
 
Mocht u werkzaam zijn als thanatopracteur en een intervisie avond willen bijwonen, dan kunt u zich opgeven doormiddel van het sturen van een mail naar info@vvat.nl (vereniging voor actieve thanatopracteurs)