Skip to content

Het ontstaan van HQ-Thanatopraxie

 • Jan 2010

  Wetswijziging

  Thanatopraxie is vanaf nu wettelijk toegestaan in Nederland

 • Feb 2011

  Diploma Pauline

  Diploma PaulinePauline heeft de opleiding Thanatopraxie succesvol afgerond en is nu, naast gediplomeerd obductie-assistente, ook geregistreerd en gediplomeerd thanatopracteur.

 • Apr 2011

  Oprichting HQ Thanatopraxie

  In april 2011 is HQ-Thanatopraxie van start gegaan. Inmiddels heeft HQ-Thanatopraxie in Nederland al meer dan 8000 behandelingen verzorgd.

 • Jun 2014

  Diploma Hans

  Diploma HansHans heeft de opleiding met goed gevolg afgerond en hij is nu geregistreerd en gediplomeerd thanatopracteur.

 • Sep 2014

  Lidmaatschap E.A.E.

  Pauline is aangenomen als lid bij de E.A.E. (European Association of Embalmers) en is daarme officieel gecertificeerd om in heel Europa te werken als Balsemer.

 • Dec 2017

  Quincy Franca

  Op 1 dec 2017 is Quincy in dienst gekomen en hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Op het moment volgt hij ook nog de universitaire opleiding rechtsgeleerdheid aan de universiteit in Groningen.

 • maart 2019

  Amalia Samipersad - Angel Rodriques

  Amalia Samipersad - Angel Rodriques

  Op 1 maart 2019 is Amalia ons team komen versterken. Zij gaat binnenkort de opleiding tot thanatopracteur volgen. Tot die tijd is zij verantwoordelijk voor de puncties en de nacontroles. Ook zal zij assisteren bij de thana’s.

Contact

Mocht u meer informatie willen over de werkwijze, tarieven en de voordelen die HQ Thanatopraxie u kan bieden, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Pauline Wouters
gediplomeerd thanatopracteur/obductie assistente

Hans Hartman
gediplomeerd thanatopracteur

HQ-Thanatopraxie