U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Even voorstellen.....Pauline Wouters

 

Mijn naam is Pauline Wouters.


Al geruime tijd ben ik werkzaam in de uitvaartbranche.
Vanaf 2001 tot 201
1 ben ik als algemeen assistente in diverse functies werkzaam geweest in een crematorium en op de begraafplaats. Hier heb ik alle werkzaamheden gedaan die voorkomen, van gastdame tot oveniste. 

 
In februari 2011 heb ik de opleiding Thanatopraxie succesvol afgerond en ben nu, naast gediplomeerd obductie-assistente, geregistreerd en gediplomeerd thanatopracteur.


Tevens ben ik CRKBO geregistreerd docente bij verschillende opleidingsinstituten ( o.a. Meander en gaandeweg uitvaarteducatie) om de thanatopraxie te belichten en geef les in de laatste verzorging.

Vanaf 1 april 2011 ben ik mijn eigen onderneming gestart.
Ik heb inmiddel
s al ruim 1100 behandelingen mogen doen.


In september 2014 ben ik aangenomen als lid bij de E.A.E. (European Association of Embalmers) en officieel gecertificeerd om in heel Europa te werken als Balsemer.

Als onafhankelijk thanatopracteur kan ik deze behandeling, op een door u gewenste locatie, in heel nederland voor u verzorgen. Ook een thuis-locatie is mogelijk!

 

 

 

 

De opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd en succesvol heb afgerond zijn:

- Piëteitsvol in overledenenzorg

- Make-up encamouflage  - Reconstructie technieken

- Complexe reconstructie technieken

- Anatomische schedel -en aangezichtsreconstructie

- Obductie - assistente

- Thanatopraxie  /  lichte balseming